Svartvitt

Tjoho^
Mitt senaste inlägg var rätt depp men, det var då! Behöver inte säga så mkt mer än att vissa vänner är speciella<3
Har iaf varit hos släkten och västkusten i helgen med mamma, pappa o Svantie. Fett mys, None la beslag på S efter ca 2 min och sen var de upptagna ett par timmar, sjukt söta=) N hade varit taggad på lego m S hela dagen tydligen och haft bråttom hem från farmor och farfar där han annars aldrig vill gå hem ifrån^ Sen skulle han visa vägen dit, en hemlig väg och bara Svantie fick se, och S tålamod var helt galet x) Tack bby<3
Var runt lite i Fjällbacka o Grebbestad sen på måndagen, handlade en del, bla ett par rosa puma m fett nice snören, Sportshopen<3 S fick tag på riktigt fina röda shorts, och en boll! Fest hos morbror på kvällen, avslutades m film och popcorn i vår gamla micro i Julefrid.
Upp på tisdagen och bil ut till Stenungsund för att träffa syster m familj och sen tsm med dem åka ut till Rönnäng på Tjörn och sola och krabba, tog med Leian och köpte glass också. Dessutom vågade min lilla flickish hoppa från trampolinen! Så stolt<3 Åt på en restaurang och jag kom undan med hedern i behåll då jag med knapp marginal fick i mig mer av barnpizzan än lilla 5,5 åringen!
Avslutade hela resan med lite shopping i Lidköping på onsdag morgon, varsitt par skor för mig o S, och en skärp till honom också=)

Idag har det varit chill vid poolen, ska snart ut och köra lite och sen blire Donken m iaf Jen o Erik innan bio!

Pokpokhejs<3

Finns inga ord.

Sorry but I've gotta be strong and leave you behind
Men fan vad ont det gör

RSS 2.0