So sick

Sjukisen säger hej... Älsko verkar ha smittat mig, lr någon annan, kan juh aldrig veta^ Låg däckat i sängen från typ 8 igår tills halv 11 idag(A) Inte alls likt mig, inte ens som sjuk... Jag brukar vara den som går omkring och är grinig på allt jag inte kan göra, eller försöka göra det iaf! Så duktig är Sandblad;)
Helgen lite kort iaf, mycket spontan singstarkväll med älsk, Flussan, Natta och Lillteknikarn. En viss S smygfilmade Voulez Vous med min dåliga hals och Flu helt ouppvärmd... Och lägger upp på fb, så fort jag är frisk ska jag få min hämnd! Väckte honom iaf halv 9 i lördags morse, jag är en hemsk flickvän ja som är en aning morgonpigg(A) Åkte in till mässan, träffade lite folk och sen vidare till Allians och kolla på Gottsundas match. Största besvikelsen där var att A hade klippt sig! Inte alls ok! Kände knappt igen honom först... Menmen, det växer nog ut igen(A)
Efter matchen åkte vi till Max och åt Frisco, nomnomnom. Hann in en sväng på Lekia också, hittade lite leksaker min söta älsk ville ha... Spännande affär det där xD Vidare till Chocolat och födelsedagspresent till pappa, sen var vi juh tvungna att dra te Media Markt också och jag blev juh bara helt såld... En hel rad med bara hårgrejer! Det blev lite för mycket för mig xD Åkte sen hem och låg sen som sagt resten av kvällen, o sweet saturday right?

Missar dansen idag, kanske rätt självklart? Surt att missa 2 veckor i rad, hamnar juh så långt efter... Menmen, så akn det gå! Ska försöka göra klart konstruktionen och lite sånt istället=)

Pokpokhejs<3

*Silence*

O herregud... Sååå trött! Har varit bergochdalbana som vanligt idag, lagom kul... Nat... Blev iaf bättre när jag fick träffa mitt S ett tag och sen dansa=) Sovmorgon imorgon, fett värt, men ska ändå däcka strax så jag är lite gladare imorn... Vad händer i helgen btw? Måste juh hitta på något! Sen folks, är det bara en vecka, lr 3 skoldagar för oss på Fyris innan det är looooov, så awesome sweet att man typ havererar av glädje^ Nu ska jag nog flytta datorn så jag kan gosa ner mig i sängen och dra igång någon mysig film=)

Pokpoknattie

Beautiful girls

Tjoooo=) Idag blev det innebandy med bästa Flu och #92, toppat med Cupido och massa tjejsnack så blev det en riktigt nice kväll=) Hade rätt dryg dag i skolan annars, lite smått störd var jag, haha, skyller ifrån mig det helt! Ska sova strax, har inget viktigt att skriva iaf just nu^ Lång sovis imorn, börjar 12:20=) Ibland är det bra med teknik<3 Senare blir det Sound Scenario med älsk=D De är riktigt nice, googla!

Pokpoknattie

Save tonight

Sitter och plågar mig igen, nytt skrivbord blir bara mer och mer lockande för varje dag...
Idag sovade jag rätt länge, slutade med att jag hade 1,5 timmar innan jag skulle dra te dansen. Sen kom jag på att jag ville kolla lagets sista match och sen dra o äta med dem, skulle missa ena dansen men bra och vila ryggen så åkte ist te Alli med #92 och satt i seket m Hanna. Började där sakna min S så grovt att jag bestämde att jag skulle hinna träffa honom ett tag i stället, skulle ändå knappt hinna äta med laget så. Missade bussen från Allians i snöstormen och nästa gick 10 över 5, skulle hinna till stan och sen direkt åka till Ekeby, tråktråk... Ringde mamma som var i stan och hämtade mina småflicks hos bror men hon ville inte åka längre än nödvändigt i det vädret, kan förstå det... Började då gå mot stan, halvvägs mot Subway ringde mamma igen och sa att bror bestämt att hon skulle hämta mig och sen åka direkt hem... Bror is da boss så så blev det, ingen dans alls idag alltså, kanske var bra för ryggen men... Vill juh dansa! Fick inte heller träffa min pojke, inga fördelar alls med det!
Smsade lite med en viss person idag också, kändes faktiskt bara bra nu, inget jobbigt alls, haha, mina och Jens diskussioner kan juh spåra ur en aning så fredagen är riktigt smaskig nu xD
Har flickorna här nu, riktigt söta när de pratar på oavbrutet, men så irriterande i längden(a) De somnade tidigt iaf och sussar nu så sött på andra sidan väggen, måste nog gå och kolla lite på mina älsklingar<3
Jag ska nog också sussa lite nu så ha det så bra så ska jag försöka uppdatera lite oftare än vanligt=) Inte för att jag tror någon fortfarande läser xD

Pokpoknattie iaf<3

Let it rock

Tjotjo, sitter i mitt stooora rum och plågar min nacke igen. Jag håller på att fixa om mitt rum lite, eller rätt mycket kommer det faktiskt bli till slut=) Hittills har jag slängt ut mitt gamla alldeles för stora och jobbiga skrivbord och har nu datorn på mitt nattduksbord istället, därav min onda nacke, ja, jag får skylla mig själv! Också rensat ur hela min byrå, blev 2-3 påsar skräp och 2 papperskassar med saker som nu står i garaget. Galet mycket plats har jag nu och mer blir det! Ska nämligen också möblera om=D Låter kanske inte så stort men jag har planerat det bra länge nu xD Får tillbaka min gamla säng också som faktiskt är större än den jag har nu=O Fattar inte riktigt logiken att jag fick en mindre säng när jag blev äldre^ På lovet blir det målning och tapetsering också så nu är det stora förändringar på g! Måste nästan ha inflyttningsfest här sen... WOHO! Party i mitt rum! Fast, det är juh alltid party här;)
I veckan var jag ledig måndag, onsdag och fredag, helt underbart(a) Ägnades åt lite städning och allmänt chill=) Igår var det fest som gällde, drog in till fyra och mötte upp älsk och åkte till honom ett tag först, fixade om håret helt eftersom min prep förstördes helt av en viss liten buse S... Menmen, det gjorde inte så mycket, grunden fanns ändå så det tog väl en halvtimme innan det faktiskt var ännu bättre än innan så, ska inte klaga alltför mycket tror jag^ Fick den stora äran att platta älsks hår också, sen orkade jag inte göra mer. Lite får han jobba själv;) Tog sen bussen in till stan tsm med Adam, träffade på en annan A också, lite oväntat om man säger så^ (Vet att jag lät lite hemsk senast vi pratade, förlåt) Blev sen femman från stan och hamnade på samma buss som några nytränade pojkar som trodde de visste exakt vart vi skulle, jo men visst! Vi kom till slut rätt iaf och av alla människor så fanns Simon från gamla klassen där^ Den som vi alla tyckte så brutalt mycket om!
Hade iaf en helt ok kväll, lärde mig nästan tycka om Adams ananasdricka efter x antal försök, pyssling som tvingade mig, lovar. Slutet blev dock lite snabbt och mindre bra, någon som typ sabbade allt, riktigt dålig stil... Sen blev det lite knas med bussen när B tog älsks brors jacka och gick ut i förväg, vilket inte han fattade och letade så länge att vi alla missade bussen... Fick vänta en timme i kylan, fick dock S jacka och Adams sjal vilket värmde lite=) Sen lite matpaus på max och sista bussen mot en mjuk säng, kändes helt ok just då^
Vaknade sen tre timmar senare och var galet vaken vilket också en liten F var märkte jag=O Inte helt okej en lördagsmorgon... Somnade sen om och väckte S vid 10 lite snällt, typ(a) Jag hoppade iaf inte på honom som jag brukar göra xD Gick upp runt 11 och frukost, gick ut på en promenad och sen åkte jag och fikade hos bror med honom, mamma och flickorna<3
Imorn blir det chill och sen dansa järnet igen!=D Missar dock sista matchen och att äta med laget men, vill inte missa något med linjen, helst inte vanliga gruppen heller så... Blir juh en del man inte hinner med när dansen krockar men, det är så värt det!

Dags att stretcha lite och kanske leka med hår=) Pokpokhejs

Stickwitu

Är dålig som vanligt på det här, men idag har jag faktiskt rensat lådor hela dagen! Nu är det off to bed och sova långt och mysigt, packa väska först bara. Torsdagar är juh sånadär lite småjobbiga med idrott, träning och dans^ Menmen, we lajki!
Min älsk var här idag också, kom med kyckling och bröd till lunch, luktade också ovanligt mkt, nomnomnom<3 Är det bara jag som är väldigt svag för lukter? Och då menar jag väldigt, kan typ stanna upp på stan om någon luktar riktigt gott. Apropå det har jag en tröja från en viss L i garderoben som luktar gott... Den lämnar vi inte tillbaka! Nej, för vi är lite egoistiska flickor här! Haha, hemsk är jag;)
Nej men nu ska jag packa och nanna!

Pokpoknattie<3

I got the goods

Blir bara en kortis innan jag skuttar i säng, och bara för att jag sa det är jag juh tvungen att faktiskt skutta... Aja, det blir nice!=D Pratar lite med en något knas Å, rätt roande iaf^ Idag hade jag sovis till 12:20 så kunde sova till halv 11. MEN! Eftersom jag var en sjukt duktig flicka och la mig tidigt igår så vaknade jag först vid 7, somnade om och vaknade mkt pigg vid 8, fick tvinga mig själv att ligga kvar till 9 när jag typ hoppade ur sängen(A) Var inte ens trött idag, helt otroligt! Sen gjorde jag något dumt som jag inte tänker berätta, ligger på Jens bdb, har ni inte den så synd för er! Pinsamt iaf, matte i miniaulan var sen första lektionen, fattade vad vi höll på med, också mkt otroligt(Y) Bara haft hyfsat korta lektioner då, en timme och lite över bara=) Grymt skönt(A)
Efter skolan blev det Cupido med bästa #92, S och Jen kom också förbi ett tag, Jen hade köpt nya Pepsi Max, riktigt nice design! Lena skulle vara nöjd;)
Nu är det dags att nanna som sagt, funderar på att dra te Ku imorn, bra tag sen jag var där! Produktion imorn också, spännande att se vad Davidsson och Sandblad ska hitta på då! (Note to self, kom ihåg glasögonen!) Förra veckan blev jag pro på mätklocka och ställde in klossen rätt i chucken iaf, det ni!=C Lennart lät oss spara den också, hade blivit grymt jobbigt att behöva göra om det, tog seriöst hela lektionen...

Pokpoknattie<3

Once again, söndagkväll...

Nej nu! Ska jag skriva, det ni! Har precis duschat, sitter med mitt lilla hjärta jag fick av älsk idag, sågs en halvtimme på stan bara=)
Igår, var det match, slutade 2-0 till oss, nicenice=) Mkt seg match bara, båda målen kom efter 13 min in i tredje. Innan man fått in ett enda mål känns det rätt jobbigt. Var nära flera gånger också, skapligt frustrerande om man säger så... Men sen så fick Lollo in den och galet bra kändes det! Efter matchen tog jag med en liten fågel aka #92 i bilen och hämtade upp älsk vid Maxi, lämnade C och åkte sen hem och gjordade lite mat och kolla film.
Idag försökte jag sova ut men eftersom husets enda dator med just nu fungerande nät står i mitt rum så var det ett jäkla spring här när pappa skulle kolla hur det gick för Jocke, David och Anders i Vasaloppet. Slutade med att jag gick upp och la mig i soffan och slökollade lite, sov i tre mil! Juste, hade lyckats få 10 sms när jag vaknade, kändes hyfsat snällt att inte ha svarat(Y) Men, det var natt och jag sovade! Sen blev det lunchis och sen te dansen! Var grymt kul, hade sällskap på bussen ner till stan, när vi gått av och sagt hejdå inser jag att jag inte har en aning om vad tjejen heter... Menmen, vi är inte så många på linjen så det ska säkert lösa sig;) Träffade Amelie och som sagt S på stan ett tag, inte träffat A på galet länge, var rätt trevligt=) Sen blevade det buss till Ekeby och mer dans, mer styrka i början (45 min!=D) men lättare koreografi, skönt att ha en enkel utöver linjen=)
Chillat sen jag kom hem, ska jobba stenhårt med den fucking designuppgiften imorn! Jag lovar!

Pokpoknattie<3

Keep faith

Att man aldrig lär sig. Varför säger folk att de ska stötta och finnas och sen bara skiter i det? Jag har fan bestämt mig nu, vissa saker ska aldrig sägas. Personer ska aldrig släppas för nära.
Kan snabbt räkna upp flera personer som försvunnit, en annan hoppas jag inte försvunnit helt, behöver dig vännen! Har så mkt jag vill säga nu, men jag kan inte få ut det känner jag...

Pokpoknattie

(y) Naaaat

Hahahhaa, 3 veckor utan ett enda inlägg känner jag inte är heeelt ok, lr?(A)
Aja, så kan det gå! Har precis kommit från träningen, lr ja, är väl en halvtimme sen iaf men men...
Happ, precis när jag börjar så ska jag äta, jag lever iaf! Hejs!

RSS 2.0