Berlin del 2

Crapahell! Glömde berätta om Jennifers hickning i Kudamm! Hahaha, vi gick med Amanda och Linnea och kollade i lite affärer när Jen lägger en riktigt stark hickning, grejen är den att hon samtidigt kollade rakt på någon snubbe som får för sig att kaxa tillbaka och härmar henne xD Någon sekund senare kommer en något förvirrad Amanda och frågar: "Vad är det som låter?!" En hickning för historien<3
Andra dagen gick vi iaf upp vid 7-halv 8 för att sitta vid frukosten 8 som bestämt, men sååå mkt folk det var där då!
Vi tog oss senare till Kudamm igen och sen buss till Alexanderplatz, världens omväg men Gittan och Helena hade fått för sig att vi skulle se mer av Berlin! Bussen var också sjukt full så jag stod uppe med Jen, Markus och Amanda, Jen och Amanda fick dock platser efter ett tag och försvannade så jag försatte Operation-få-normal-bild-på-Markus som jag faktiskt inte lyckades med under hela resan... Vi kom iaf fram till sist och efter viss väntan på att Gittan skulle få våra biljetter gick vi till Starbucks, nämligen så att man får en tid man ska vara där och så kommer man upp då, ingen kö alltså=) Adis köpte en Vit mocca och herregud god den var! Ren lycka måste jag säga!
Vi väntade väl i en halvtimme och fick sen åka upp i hissen, lååångt var det och sen kunde man gå runt lite högst upp innan vi drog ner igen, dock hittade vi inte trapporna, och vi som ville springa ner=(
Lunch på KFC, inte gott alls, köpte typ det minsta de hade och åt inte upp det, äckeligt juh! Var planerat att vi skulle åka båt senare men var typ för kallt (eller varmt, jag minns faktiskt inte) så vi fick fritid resten av dagen istället! O juste, Gittans mobil blev stulen i Fernsehturm och Weltzeituhr(stor klocka) går fel!
Faktiskt inte riktig koll på vad vi gjorde varje dag, iaf inte kvällarna, men tror det var den här dagen som vi åkte till Spandau och tillbaka och sen runt på fler linjer lagom nyktra och sjöng och letade toa, som varje kväll!

Pokpokhejs<3

When it was good

SÅ VARMT! Jobbade ca 1 timme o 40 min, tror jag klarade att stå ute i max 20 min i sträck. Skrapar bort gammal färg på en vägg i söderläge för att sen måla, helt galet varmt just där... Så har lite paus nu, låg ute i solen ett tag men sen blev det för varmt också så tänkt träna lite inne=)
Ikväll kommer S hit, inte setts på jättelänge nu, typ, måndags! Haha xD Abstinens jag får<3

Menmen, träna var det och sen ut och tjäna lite pengar igen! Pokpokhejs<3

Berlin del 1

Oops(A) Råkade sno med mig mammas dator ut i solen, fett mys! Lovade juh att uppdatera massor idag, så det får jag göra! Men är juh massa mysig sol ;) Borde jobba också men hittade en gigantisk tusenfoting som ville äta upp mig när jag bröt bort en lös bit så... Måste återhämta mig! Iaf, BERLIIN!

Ja, hela året har man väntat på att få dra med hela tyskagruppen till Berlin, och resan blev verkligen helt perfekt, bättre än jag tror många räknat med faktiskt.
21 maj tog jagoch Jen tåget mot Arlanda, väl framme är det juh helt kaiko att lyckas hitta men vi lyckades lokalisera delar av grupp Boman och kände oss nöjda med det, lustigtvid under nog kom alla i tid, utom lärarna, något vi vande oss vid under resan kan man juh säga xD Checkade in och gick genom larmgrejerna, finns inte mycket jag hatar mer! Köpte lite dricka på andra sidan och väntade på planet.
Väl framme fick vi gå en bit till bagaget, helt okej väder var det juh också^ Ett fenomen vi märkte rätt snabbt var hur förtjusta tyskarna måste vara vid tutande ljud, helt plötsligt när vi tagit ett par bilder trodde vi att flyglarmet gick, visade sig vara ljudet som visade att bagaget började komma... Allt kom fram bra och vi gick till bussen som skulle ta oss till stan. Efter bussen blev det tunnelbana i 16 stationer med ståplats... Och efter varje station tutade det innan dörrarna stöngdes. Nu talar vi inte om något klent pipande utan de första gångerna hoppade man verkligen till, man vande sig dock rätt snabbt.
Vi överlevde mirakulöst färden och kom fram till vår station Möckernbrücke och hittade hotellet(typ hotell iaf)
Fixade lite i rummen och tog oss sen till Potsdamer Platz vilket slutade med lunch på Asia Gourmet för mig, Jen och ett par pojkar. Helt underbar thaimat de har i det landet, snabbt och gott! Efter någon timme åkte vi till Kurfürstendamm, kollade på lite stuffs och var sen fria resten av kvällen. 
 
Det var första dagen, nu ska jag ta något att dricka och chilla i solen ett tag, hade bra!

Pokpokhejs


An deiner Seite

Någon som minns att jag berättade om filmen Wo ist Fred? Antagligen inte, men slog äntligen slag i saken och letade upp ett underbart klipp ur den! Se här
Fred spelas av underbara Til Schweiger som dessutom har sitt ansikte på ett helt höghus i Berlin, så grymt awesome xD
Nu ska jag sova innan jag totaldäckar men imorgon SKA jag uppdatera om Berlin och annat(A)

Pokpoknattie<3

What's my age again?

Såsåsåså dålig!
Lov nu iaf, första timmen har varit jättetråk(A) Men nu har jag planer för dagen, in till stan, baka kladdkaka o leta lite kläder, sen blire antagligen grill ikväll=D Har en stark känsla av att sommaren-10 kommer bli galet awesome, hade en helt underbar kväll i torsdags så fortsätter vi på samma sätt har vi den bästa sommaren ever!=D
Menmen, ska dricka upp kaffet nu (ja ni läste rätt, Sandblad dricker kaffe...) och duscha så ska jag ta mig mot stan=)

Pokpokhejs!<3

Raining

Sämsta uppdaterarn... Någon dag snart så!

RSS 2.0