-.-

Helvete.

Over and out.

Brb!

Sandblad klarar inte av att skriva. Kommer tillbaka när det inte kliar längre...

Annandag^^

Haha, igår går knappt att beskriva med ord om jag ska vara ärlig^^ Så vi tar bara de lätta delarna, kollade en grej i stan och sen åkte te syster för att fira Leians 6-årsdag=) Var mkt trevligt, lilla S gick tom några steg när syster och pappa höll i henne!=O Mina småttingar är inte små så länge känner jag... Bobin kan nog gå grymt bra nu, Pandi och Leian kan läsa, Minna och Nowe är påväg... Och lilla S kan nästan gå... Men, det kommer nog fler små(A)
Nu sitter jag och bara väntar. Som traditionen säger så är det indiskt som gäller idag, blir samma folk som på julafton men farbror och T också, blir nog nice=) Pappa har fått för sig att satsa mer än vanligt i år och har lagt till typ tre nya grejer...
Jag är dålig på att skriva, går ifrån och glömmer bort hela tiden, håller på att göra bröd! Naan=)


Pokpokhejs!

Julafton!

God jul alla glada, och alla andra också^^
Idag har jag gjort mycket och ingenting, vaknade någon gång runt åtta och gick upp och kollade på granen, sen tillbaks i sängs. Finns inte mycket bättre än när det enda som lyser är granen när det fortfarande är mörkt ute=O Gick upp igen vid halv 10 och kollade på julkalendern och åt som vanligt en lussegubbe som jag låg i koma av efter, precis som vanligt. Bror kom vid 12-1 kanske och syster mfl ett tag efter 2. Slog in julklappar då så dissade fikat med alla utan kollade bara på Kalle, lika kul varje gång och lika trött bli man. Var sjukt dum och tänkte mig inte för utan satte mig rakt ner på golvet... Aj, min, häck... Har ont i axeln också, antagligen en kombination av min graciösa bakåtkullerbytta och när Sofie körde på mig^^ Men, bara mys med lite minnen;) Åt julmat efter Kalle i år eftersom min systerdotter sjungit i Sthlm på förmiddagen så vi inte hann innan, hon åt inte direkt mkt men en titt i hennes pralinlåda efteråt förklarade rätt bra varför... Av cirkus 15 hade hon sex kvar, inte bra för hennes strax sexåriga mage! Snart sex år sedan syster ringde på juldagen, min lilla Leian, att du blivit så stor! Galet rolig unge, mer underhållning än man klarar av säger jag bara!
Syster m familj och farmor åkte hem efter Karl-Bertil och så var det bara jag, mamma, pappa och bror kvar när vi öppnade klapparna, fick helt ok grejer, ska dock köpa min länge efterlängtade radiostyrda bil själv snart, väntat 12 år på den fucking bilen!

Skriver antagligen mer sen, pokpokhejs!


Draft: Dec. 22, 2009

Håller på att fixa det sista i rummet nu, upptäckt att jag inte längre får in mina tidningar som jag gjort förr... Hmm, kan det bero på att jag råkat skaffa alla Solo, Cosmo och Veckorevyn senaste månaderna?(A) Innebandymagazinet på det också, inte konstigt att det blir fullt!
Imorn är det pulka som gäller! Men, vanlig pulka duger juh självklart inte, min röda ska vallas och pimpas rejält!

Hahaha, jag har juh grym otur med mina inlägg XP Den första delen här skrev jag innan jag drog in till stan vid halv 4, fortsatte skriva när jag kom hem och publicerade. Trodde jag! Hade varit borta för länge så upptäckte nu att det låg i utkast, utan sista delen... Men men, så kan det gå! Har myst lite nu och ska ställa in lite grejs i rummet så är det helt klart sen=) Ska fixa brors, systers och farmors julklappar (Fucking nuts jag glömde en del till dem...) och sen bara vila=) Låter som en helt ok tisdag(Y)

Pokpokhejs!

Avslutning!

Ja, mina inlägg igår gick juh, inte så bra! Menmen, så kan det gå när man är knas;) Idag var det avslutning, en timme i aulan när man inte ser något och mest sitter och låter tankarna dra iväg^^ Efter den drog jag och Jen till China River, Mattias, Axel mfl kom också dit så hade vi en trevlig lunch i någon timme innan det var dags att fixa lite julklappar! Det gick juh som det gick med fyra små knäppa barn som springer runt på stan efter ett femte litet barn... Men, vi skärpte till oss och köpte mammas och pappas julklappar, känns bra=) Sen kom också Sofie ner så hon, jag och Jen searchade hela stan efter pulkor! Seriöst, båda Stadium och Intersport i stan, BR, Nallens och sen buss ut till boländerna och Jula, Biltema, Rusta, Intersport, Barnens hus, Coop och Sportex för att slutligen köpa på Stadium iaf... Men jaja, lite äventyr är juh alltid trevligt=D
När vi fixat våra supersnabba pulkor som ska pimpas senare så tog jag halv 7 bussen till Annie och var med ett tag på lite mys och film. Fanns även två små pojkar där som man skulle kunna tro var x antal år yngre än de faktiskt är... Men, det var trevligt och nu sitter jag och gör ingenting alls=) Imorn ska jag göra systers och brors presenter och städa klart det sista i rummet, kan nog bli nice=)

Ska smörja in händerna med krämen jag fick av Jen idag och sen kolla lite film tror jag=)

Pokpokhejs!

Mene....

Och så lyckas jag radera inlägget också... Fail på Sandblad! Måste straffas med en Piggelin!

Oopsi

Hmm... Inlägget innan heter som det gör eftersom jag började skriva tidigare och döpte det till 2o december, råkade glömma att det inte publicerades(AA)

Sleeptime....

http://open.spotify.com/track/2nPXRL8SX00vl9zeQHMSQp


Dags att sova, pokpoknattie<3

3 lektioner kvar!

Har precis haft historia, höll mig vaken hela! Tror det är första gången jag lyckats på en fredag(A) Men, det kan juh ha något att göra med att jag gick på dextrosol också.... Stolt är jag iaf, ha 45 min rast till matten nu, andra lektionen på våra extremt välplanerade fredagar (2 timmar block, 50 min rast, 1 och 20 matte, 1 och 15 lunch, 1 och 40 cad, 10 min rast, 90 min natur) med ungefär lika mkt rast som lektioner, men, nytt schema efter jul! Och ja, det är grymt nice<3 Länkar så folk kan checka och dregla, Te2b heter vi om det är någon som inte vet, stackars satar;) 
http://www.novasoftware.se/webviewer/(S(yzjimr2h43xyds55jccejzvh))/design1.aspx?schoolid=29170&code=231329 
Kommer inte vara med på hela matten idag, ska träffa Emma utanför Cupido 12 så drar väl runt 20 i, tänkte passa på att köpa benvärmare samtidigt så mina stövlar kan hålla sig uppe... Grymt störande när de bara halkar ner hela tiden -.-
Jen lyckades ställa alarmet en timme fel så jag får sitta här och vänta, grovt nice att jag kan få tag i datorn nu iaf! Helt galet jobbigt när kortet var sönder... Menmen, det ordnade sig iaf så vi ska inte klaga=) Det kan vi istället göra på Fyris internet... Blogg.se funkar hyfsat bra men Facebook går knappt alls, kolla bilder är i princip omöjligt^^ Fullt på bussen imorse också, men hade iaf sällskap av Jessie och Annie, ingen trevlig pojke som gav mig sin plats idag inte! Surt(A)
Imorn vet jag inte riktigt vad som händer, fortfarande lite oklart, men en sak är klar, nice blir det! Det ska vi se till, right?;)

3 lektioner kvar till lov, 3 lektioner kvar till frihet<3

Pokpokhejs!

Donnerstag

Har precis duschat nu, mkt mys<3 Dalmatinen är nöjd! Känns helt grymt att terminen är slut och så också halva gymnasiet! Ja, det är en dag kvar och jag har fortfarande inte gjort hemlabben... Men den är klar och ska bara mailas in, säger vi(AA) Min dag blev som sagt lite knas idag, tror btw inte jag nämnde den siste gentlemannen som var på bussen imorse! Tog 07:42 och det stod redan folk när jag klev på, sweet tänker man och accepterar sitt öde att stå i över en halvtimme. Så reser sig en kille efter någon min, trodde han skulle av, men inte då, han gav sin plats till mig! Att det ens finns såna kvar i världen=O Blev självklart glad också, även om chocken var starkast...
En Flu kom och joinade ett par min på matten och sen drogs det ner på stan någon timme och sen bussen hem. Träning i Jb på kvällen, nu dags att nanna kudden!

Pokpoknattie<3

The teknik life

Sitter i bibblan med Jen, idrotten blev inställd precis som tyskan så vi och resten av klassen skulle egentligen haft 3,5 timmars hål... Men det är juh inte riktigt vår stil så ett telefonsamtal ledde till att provet blev flyttat till halv 12. Visst, hade varit grymt att sluta 10 men halv 1 känns helt ok det också^^
Idag blir det bara chill, slut med plugg nu! Träning i Jb ikväll, inte så tagg=/ Tappat lusten grovt... Vill bara dansa nuförtiden, blir iaf 2-3 ggr i veckan nästa år! Myyyycket nice.

Hade lite svårt att somna igår, läste Cosmo och Veckorevyn ett tag, var rätt trött men slutade med tårar iaf... Måste skärpa till mig. Men ja, det är svårt=/ Bara att bita ihop och hoppas på det bästa antar jag, känner mig bara i någon sorts dödläge just nu... Vet vart jag vill men inte hur jag ska ta mig dit. Har en smådålig dag idag känner jag, har iaf en trött Jen som piggar upp dagen lite...


Make a wish, hold on to it tight.
Keep it in your mind, day and night
Dream all night, belive all day
That one day, it will be true.
Just fake a smile, and no one will se your pain.

Onsdag

Tjotjo
Idag har faktiskt varit en helt ok dag, hade lite sovmorgon så kunde chilla i morse, bussen var juh självklart sen (för sånt här väder kan man juh inte förvänta sig i Sverige^^) Dagen började med 2,5 timmar produktion, låter länge, jag vet, men tiden flyger iväg! Vi hann iaf precis klart med halva tappen=) Hade vi inte gjort det hade vi behövt göra om hela så;) Jen dränktes i olja och spån och jag fick ett spån på mig... Gör sjukt ont att få direkt på huden! Vi överlevde iaf och med en perfekt tapp som vi klarade på första försöket, lite stolt bli man juh(AA)
Vi hade ingen tyska idag, lärarn har typ, ramlat... Så blev lååång rast innan svenska med fika och mys=) Lr ja, vi hade juh kunnat jobba om vi varit typ samare lr naturare, men, vi kände att vi stod över det så under lektionen producerades endast en mkt trevlig dikt och x antal skumtomtar konsumerades. Som vanligt blir allt mkt roligare med Te2b!
Juste, på lunchen tog jag och Jen oss till C300 korridoren och pratade lite med Sven vår vän för att få reda på hur fysiken gått, och jag får fucking vg! Så sjukt glad! Hade varit nöjd med g^^
Efter svenskan drog jag och Jen ner på stan, knäppa som vi är gick vi tillbaka in i skolan 2 gånger för diverse grejs^^ Tog sen bussen ner på stan, kollade runt lite smått och hittade två bb och två tröjor som jag blev totalt förälskad i<3 Träffade på A och en ovanligt elak E, var med dem i en halvtimme innan det var dags för bussen, träffade på Flu vid Netto och sen kom också Jessie och Annie=)
Blev en del flum på bussen, ingen chockad antar jag och sen har jag pluggat matte, duschat, och ätit kladdkaka. Fucking kaka... Ätit typ halva själv...

Ska bättra mig, jag lovar, förstår om jag är sjukt jobbig mot dig just nu, förlåt...

Nu ska jag göra lite mera matte, och sen är det sovdags! Ska inte vara trött imorgon!=D

Pokpoknattie<3

Snö=)

Dags att sova! Känner mig duktig som lägger mig så tidigt, behövs, så sjukt trött annars! Men men, blir nog ett par SATC avsnitt innan jag somnar, mysigt värre=) Något annat mysigt är all snö som kommit, love it<3 Mindre mys när bussen stannar så långt ut att man måste kliva i 2 dm snö när man går av, och det är 3 dm på vägen in te huset. Det är då man är lycklig för sina stövlar!

Kort inlägg idag med... Ska bättra mig!

Pokpoknattie<3

Burr!

Det är sjukt kallt... Lr ja, 19,2 grader iaf, alldeles för kallt för mig...=/ Men men, jag har klarat 14 inomhus så det är bara stå ut! Skulle juh faktiskt kunna elda, men då måste jag hämta ved och det låter juh helt galet jobbigt... Hade fysikprov idag, gick väl, inte jättetotalt åt helvete. Positivare än så tänker jag inte vara. Åkte hem och satte mig framför tvn efter det, blev en powernap, som bara gjorde mig kall och snurrig... Men men, nu ska jag försöka plugga lite matte till provet på torsdag! Sen får jag förhoppningsvis mitt liv tillbaka<3

Pokpokhejs

My life's a rollercoaster

Tycker rubriken säger det mesta, allt känns lite lättare nu, dags att sova (var på väg vid halv 11, vet inte vad som hände...)

Pokpoknattie=) "Over and out" *Släcker ljuset*

You can't always get what you want

Haft en knas helg känner jag... Kunde blivit riktigt bra, och på ett sätt blev den det också, men lite grejs gjorde att mkt blev lite småjobbigt... Var iaf hos syster och hade den årliga julbaket med mamma o moster. Bobin har lärt sig gå, han räddade min helg när han log och sprang fram till mig med armarna ut på sidorna<3 Så glad unge den killen, men när han blir riktigt ledsen så sätter han sig på golvet och lägger pannan mot golvet, ser så grymt sött ut, men, det är juh min älskling<3 Det är juh faktiskt Nowe, Pandi, Minna, L och S också men tyckte att Bobin förtjänade lite extra idag=)
Imorgon är det läkarn och fysikprov som gäller, hoppas på att det ska gå bra, pluggat grovt mkt! Känns som rätt mkt har fallit på plats nu så, bara hoppas på det bästa!
Som sagt var det lite jobbigt i helgen också, vill inte gå in på varför, ni som vet har iaf varit grymt bra stöd<3 Ångrar lite att jag sa det jag gjorde, hade nog varit bättre att hållt inne med det=/ Men ja, nu är det som det är och jag hoppas bara på att det kan bli något så när ok igen... Vet att det inte kan bli som jag vill men... Rolling stones - You can't always get what you want. Såå sant! Den får rädda mig nu känner jag... Finns så mkt jag vill säga, men vet själv hur jobbigt det är att höra så, bäst att låta bli... Och ja, jag är negativ, men jag har bestämt mig för att det är bäst att gå på magkänslan så blir det ingen chock sen.

Nu ska jag snart duscha och sen terapia mig med SATC<3

Pokpoknattie<3

Dååålig

Ja jag har varit jättedålig... Men är i princip gift med min fysikbok nu, tycker det är en helt ok anledning! Fysikprov på måndag och matte på torsdag (flyttades från tisdagen, yaay!) Imorn blir det till att ta sig till syster och fira Robin=) Stor pojke är han nu! Mosters älskling<3 Lr ja, en av dem iaf(A)
Ställer till det som en galning för mig själv just nu, mycket tankar hela tiden, kombinerat med massa plugg man inte fattar så blir det bara värre också... Menmen, med lite tur kommer jag ur allt helskinnad...
Nu ska jag lägga mig och drömma mig bort med Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha, terapi!

Pokpoknattie

RSS 2.0