Frädag!

Tjaotjao, sitter och gör ingenting och kom på att jag kan vara duktig och uppdatera, jag är juh rätt sugig på det i vanliga fall så^ Klippt mig idag, tyckte först att frisören verkade lite knas och så, trodde jag inte skulle bli nöjd. Men, ibland dömer man faktiskt fel! Hon visade sig fatta och beskriva saker på samma sätt som jag så det blev assuummm! Tyvärr gick det bästa ur efter bara ett tag men, grunden är bra så får man jobba från det helt enkelt=) Träffade tjejerna och S ett tag efteråt, mysmys, sen blev det buss hem m syster A, halv 7 bussen var grymt punktlig och kom till Netto 5 i 7=) Så varma och gos var vi då! Som vanligt blev våra diskussioner alldeles för djupa... USAs politik var vi inne på när bussen kom(Y) Vanligt fenomen när vi träffas några stycken, ekonomi, politik, etik o moral är bara några av de saker vi kan diskutera i timmar=P Sen jag kom hem har jag ätit lite frukt, nomnomnom, kört lite styrka och stretchat, funderar på om jag gjort något knas med min axel... Visst har den alltid rört sig och låtit vid vissa rörelser, men mer än vanligt idag... Hmm, får se vad som händer, så länge det inte gör ont funkar den!
Snart mat tror jag, skulle som vanligt gjort den själv, känns bättre då, veta vad det är. Skulle jag fått bestämma nu skulle det varit massa mys sallad ist för potatisen, men men, får bestämma mkt mer själv nu iaf så ska inte klaga alltför mycket=) Tycker faktiskt att jag sköter mig riktigt bra nu! I skolan också, det är fortfarande jobbigt men, vet att om jag ska kunna satsa 110% på dansen så måste jag! Dansen är min motivering till allt nu<3
Haha, fick nyss en knas tanke... Om man fetstilar lr ändrat teckenstorlek på ett mellanslag, blir de större då? Asso, inga bokstäver utan bara mellanslaget? Dags för "Sandblad testar" känner jag!

Randomtextvanligtmellanslag Randomtextändratmellanslag Blevdetnågonskillnad? Verkar inte så va? Tråk=(


Aja, matdags! Pokpokhejs!

Torsdag, noch ein mal

Goddag, lr kväll kanske är bättre?
Idag, var jag en hemsk flickvän... Ber om ursäkt för det... Jag satt och klagade på hur mkt jag skulle klaga på att jag skulle ha tråkigt i helgen. Inte helt ok nej, ska bättra mig!
Var en sväng på Ikea idag eftersom en viss S inte varit där! Skandal! Iaf så var vi där en sväng innan jag dansade på DC, sjuuukt långsam dans och läraren gick framåt alldeles för segt också, ifs var det för totala nybörjare men... Det var helt stört, var inte ens varm efteråt, S var varmare...
Sen drog vi hem till mig, hade en Alma som sällskap på bussen, självklart mkt mys! Kollade lite film här hemma och gick sen till bussen alldeles för tidigt^

Grattis till kusini som fick en ny liten pojk idag! Välkommen Svante<3 (Ja, det är lite roligt)

Pokpoknattie!<3

OOOPS

Nu har Sandblad både utökat sin sovmorgon och missat en buss, grymt bra! Om 5 min ska jag gå te bussen igen iaf=)
Helgen var helt grym, i fredags träffade jag S ett tag på stan och sen bara hemma på kvällen. Vid halv 1 i lördags åkte mamma o pappa och S kom ca 2 timmar senare, hade lite mys och fixade till kvällen=) Tog 7 bussen in te stan och sen Upptåget till festen, träffade massa trevligt folk redan på station=D Blev en riktigt nice kväll^ Träffade på Frida från Alnäs som jag inte pratat med på ca 4,5 år;) Nicenice, så var juh Natta, Jen, S, Sofie och mkt folk från klassen där också, kan inte bra annat än mys då! Åkte tillbaka te stan


FAN! Måste springa te bussen!½ heeejs!

Tisdag

Såå... Kommit hem från syster och gjort annat stuff också, men oaktiv som jag är så tar det ett tag innan något kommer upp=O Var mys att träffa barnen såklart, men saknade min S för mkt!<3 Fick iaf träffa i söndags när jag kom hem, var riktigt niice=)
Igår hade jag lite sovmorgon(3-4 ggr i veckan!) och började halv 11, dagen gick segt och avslutades med historiaprov som väl inte gick helt åt helvete. Slutade vid 3 och drog ner på stan för att vänta på mina systrar. Slutade med att en liten S fick träffa dem, såå flickor, vad säger ni?=) Var inte planerat att vi skulle ses innan onsdag men... Det gick inte(A)
Idag hade jag såklart också sovis (ibland måste man älska teknik!), började 10 med matte där jag satt och var deprimerad för att jag fastnade på kapitlets tredje tal, inte ok Sandblad! Lunch, sen design, grymt kul, lr inte... Men, fick veta att vi inte behövde ha svenska efter naturprovet så, bestämde med S(A) Hade sen provet och det kändes faktiskt bra!=D Blev fetingglad(A) Hade lite sällskap med Maria ner mot stan innan jag mötte S, var trevligt=) Vi drog runt på stan ett tag innan jag drog te träningen, snodde med mig en vante och lämnade något annat! =D Haha, men erkänn, du tkr om mig iaf;)<3 Tränade sen på kvällen, helt ok, sen hem o fixa mat, sweet chili<3 Stört mätt men... Kanske är bra trots allt?
Imorn börjar jag halv 1 med film(A) Sen matte och sen blire myyys=) Kommer missa KU ett tag framöver tills dansen börjar, kanske kommer tidigare! Pratade med en viss person igår också, blev rätt chockad när det började, men bra chockad=) Blir väl aldrig som förr men... Bättre än det varit iaf^

Nu ska jag vila lite och sen sova rätt tidigt=) Pokpoknattie!<3

Systerdags!

Är jättedålig ja! Håller på att packa till en helg m syster nu, blir fetingnice jao! Var med S idag, myys<3 Ovanligt? Nej, inte alls=) Imorn har jag bara idrott innan en lunchdejt m Jen och sen drar jag! Mys m Bobin och Nowe på dagarna och tjejtid på kvällarna, blir grymt=) Kommer sakna vissa bara<3 Men, det får gå!

Pokpoknattie!<3

Faiiil...

Jag vet att jag är jättedålig... Ska försöka blogga mer när skolan börjar och man sitter på de otroligt bekväma bänkarna i Fyris gosiga korridorer och myser!

Förlåt men jag orkar inte nu... Hejs!

Nytt försök!

Det är sjukt kallt på mitt rum så får se om det här blir lika långt som det gamla^
Hmm, var började jag? Måndags! Jag och Flu drog in te F-hov för att fixa tröjor, trycka namn och nummer=) Fick sällskap av S, mkt trevligt=) Sen begav vi oss ner på stan och fixade musmatta och kollade runt lite innan vi lämnade Flu vid bussen och jag och S gick te Telia för att lämna in min röda mobil som knasade totalt på morgonen, tyckte det var bäst att lämna in direkt innan jag började tänka på alla sms som fanns på den! Var kö sjukt länge men vi hyrde film på tvn inne i butiken så var rätt roade iaf^ Fick en gammal Nokia som lånemobil, rätt jobbigt att ha en Nokia och en Ericsson nu med sms och så xD Men, den har Snake så det är helt ok! Sen blev det film hos S ett tag innan jag tog bussen hem=)
Igår kom S hit på pulka, kladdkaka och film, mkt trevligt såklart=) Fick två rätt störda samtal från syster och bror, ibland undrar jag om vi är släkt... (A) Nej, jag är minst lika knäpp!
Idag var syster m familj o bror här, åkte lite skidor och gjorde mat och så. Rätt mys, utom att mina fingrar pallade ett varv på åkern och sen var de helt borta... Inte ok! Men, minns inte ens när det senaste gick att åka där så, nöjd med det^ Gick iaf in med mina stackars fingrar och smärtan sen är juh bara hemsk... Sen blev min kropp typ, stördare än vanligt och överdrev blodet i vissa fingrar som blev stenhårda och svullna upp^ Kändes, lagom normalt... Hosthost...
Imorn blir det S och träning! Känns helt ok, men, skulle hellre dansa om jag ska vara ärlig...=/ Menmen, snart drar det igång också! 3 ggr i veckan! (Om jag klarar streetlinjen igen... Annars kommer jag hata mig själv...)

Nu ska jag chatta lite till och sen soooova<3 Pokpoknattie!

PAIIIIN!

MEN Å!!! Jag skrev ett jättelångt inlägg nyss, men! Hade varit inloggad för länge så hade loggats ut vilket betyder att det bara försvinner sen! Sur Sandblad återkommer!

Natt!=O

Varit dålig på senaste tiden jag vet^ Tänkte bara ta lite snabbt nu också. Stan och F-hov med Flu och S idag, sen te S mot kvällen och lite film=) A walk to remember blev det, grymt bra film! Men, jag somnade ett tag=( Typ ett par sek bara... Missade för mkt! Men men, lämnade in röda telefon idag så har en gammal skitnokia till mitt comviqnummer ett tag xD Har skaffat sånt ja, hör av er om ni vill ha!=)
Imorn blir det lite pulka och grejs här hemma;) C är på g med designen också så snart vågar jag visa bloggen(A)

Nu ska jag sova lite så jag orkar med imorgon! Pokpoknattie<3

2010!

Godmorgongodmorgon=) Och gott nytt år! Jag har sovit 2,5 timmar i natt, lr ja, mellan 9 och halv 12^^ Halvsov också någon timme inne i stan, men inte så mkt=P Nyår var rätt nice i år, och förra året om man väljer att se det så;) Tog halv 6 bussen in till stan och var framme på stadslandet i kylan vid 7 ungefär, var grymt kallt och jag fick vänta fett länge innan någon hämtade mig! Hände inte så mkt i början, lite musik o chill, Jen kom ca en timme efter mig så vi blev hela fem stycken^^ Spelade Finns i sjön och Vändtia, grymt(y) Började kolla en skräckis men gav upp det efter en halvtimme och drog på mera musik istället=) Ett tag innan vi skulle dra te stan (har noll koll på tider!) kom sjukt mkt folk på samma gång, helt plötsligt väller det bara in folk, mest teknikare^^ Min klänning höll på att falla sönder hela kvällen så jag fick sätta mig och sy lite mitt i alltihopa också xD
Tog bussen in te stan och fyrverkerier vid slottet, som vanligt lite småläskigt med dem och det blev juh inte direkt bättre av att någon går och säger att man kommer få dem i magen mm... På tolvslaget sjöng vi juh självklart för Jen som blev 18=) Träffade på Adrian som höll sitt nyårslöfte om att vara snäll mot mig hela året i ca 13 minuter, innan vi sågs helt enkelt, mkt bra Marulken! Helt plötsligt var Elias där också som babblade på på franska och kramade mig lite väl intensivt så jag ramlade bakåt, mkt trevligt(y)
Vid halv, 20 i 1 så drog jag, Jen och S vidare mot lägenheten där vi skulle vara, kunde bara komma in i trapphuset dock men det var iaf varmare än ute! Festen var rätt nice, en del intressant folk om man säger så, ingen med min och S perfekta musiksmak tyvärr^^
Åkte hem vid åtta imorse när mamma kom och hämtade mig, åt frukost och sov sen till halv tolv=) Idag blir det gäster, kusini kommer med sin familj, ingen pratar svenska, grymt nice(y) Har redan två små skitungar här också, mkt mys=P

Passar också på att hälsa till en viss Flu att hon ska komma hit NUU!
Och ett extra grattis till Jen! Stora flickan=O


Pokpokhejs och ha ett bra 2010!<3

RSS 2.0