Hey, Soul Sister

Kort inlägg nu
2 nationella i eng idag, gick väl helt idag, kom hem vid halv 3, fett skönt i värmen=)
Drog ut och sprang en bit, ska packa till helgen och dra till dansen vid 7, sen bär det av till S och Valborg kan börja taggas på riktigt! Är någon på stan (vem är inte på stan på Valborg?=S) så slå en pling så ses vi där=)

Pokpokhejs!

Aicha

Ha, ha, ha... Insett att jag har i något i princip varje helg fram till sommarn^
Mamma och pappa borta (Nomnomnom!), Valborg och bröllop, Bröllop, Stugan, BERLIN!, Dans på Stadsteatern! =D
Ja, sen är juni och lovet här, känns som man kan överleva det här right?=) Missar dock dansen innan Stadsteatern... Men, så kan det gå! Det löser sig säkert det också^ Är just nu galet tagg på Berlin, dra iväg ett tag=)
Igår, var det lite fest hos Sandra, gamling är hon snart! Var trevligt, dock är Wii Sing en mycket dålig variant av Singstar... Blev hämtad vid halv 3, sjukt trött var jag då, inte på mitt bästa humör tror jag(A)

Nu, ska jag dra och plugga! Duktig flicka här! Pokpokhejs<3

Surr

Sitter och väntar på att älsk ska duscha klart, galet trött sen igår. Sov 1,5 timme på den lilla del av min säng som var ledig någon gång mellan 6 och halv 9. Sen blev det pannkakor, har för mig att vi bastade någon gång under natten också. Detaljer ska redas ut!

Orkar inte skriva just nu, trötter här^ Pokpokhejs

Harder Better Faster Stronger

Har städat en garderob, duschat, slappat, pratat med knäppt folk. Vad ska jag göra nu?
DANSAAAA!=D Musik på max och hoppa runt lite känns som en mycket bra idé innan älsk kommer, jag menar, jag kan juh inte skämma ut mig så mkt då^
Tagga imorgon gott folk!<3

Pokpokhejs

Bowling ball

Kort inlägg innan jag däckar^
Vaknade sådär tidigt idag igen, 20 över 8 typ, det gjorde dock inte sötbarnet bakom mig, nej, han fick jag väcka till 10 minuter senare efter att ha råkat busa lite med hans mobil, oops! Galet mys att vakna så iaf, sol in i rummet, höra fåglarna utanför och en varm pojke som kramar en väldigt mycket(A)
Blev tvungen att ligga kvar i typ 20 min till innan han gick med på att gå upp, man kan juh inte sova bort dagen, right?=) Tog det lugnt hela morgonen, fixade lite till maten och städade lite bara innan syster med familj kom, mysmys<3
S åkte hem nästan direkt efter de kom, matade barn större med lite godis och fortsatte projekt göra ingenting, haft riktigt bra framsteg där idag! Bara tränat lite, 90 grader och tåhävningar, och kört till Järlåsa över Kölva och tillbaka. vad fan är grejen med att det är 50 i typ 2 mil på hemvägen?! Så otroligt brutalt frustrerande, börjar juh nästan hyperventilera varje gång...(A)
Imorgon åker mamma och pappa, tänkte ägna dagen till att rensa lite garderober och så innan älsk kommer hit, kan behövas... Just nu lever jag i kläderna i de översta lagren, pappa fixa nya hyllor åt mig snälla! De jag har nu ramlar ner och går sönder hela tiden, ryckryck på det....

Nu ska Sandblad lägga sig innan hon somnar framför datorn! Pokpoknattie<3

Basket är det viktigaste i mitt liv, sen kommer feta rim, sen tecknat, sen majs, och sen, kommer du

Happhapp, nu har jag typ jättetråkigt... Har gått igenom alla mina klänningar och insett att mina senaste är de bästa(A) De andra är lika smått, ja, bara fel^ Började tänka lite på hår och grejs också... De flesta som känner mig vet nog redan om att jag är smått hårberoende;) Men, det tar tid att lära sig hur ens hår fungerar och hur man kan fixa det bra^ Just nu har jag det oftast rätt enkelt, hade en period när jag fixade luggen mycket, har den istället klippt på ett bra sätt nu så den lägger sig rätt ändå, ungefär så är också resten av håret=) Senast jag klippte mig var frisören helt underbar, tyckte inte hon verkade så jättebra först men... När hon sa saker som verkligen beskrev hur jag vill ha håret som jag inte ens nämnt så var jag såld. Creative zone är guld! Stort tips på dem!
När jag vill fixa håret har jag lite olika sätt, oftast har jag i mousse varje dag och fönar sen upp och ner, blir lite mer volym då och moussen jag har är också värmeskyddande, aldrig värmeverktyg utan skydd! Går inte att säga det tillräckligt många gånger, håret förstörs snabbt och det vill vi inte. Right?;) För lite mer fixfix kör jag på vax, saltvattenspray(skaffaskaffaskaffa!) hårspray och ibland glansspray också. Inte för mkt vax innan t.ex. plattång, locktång mm, enligt mig blir det för tungt och kan se lite typ, fettigt ut... Så fungerar det på mitt hår, men som sagt, olika för alla! Vill man däremot ha en helt rak och platt lugg är det bra med lite vax innan, följ upp efter plattången med en kam så blir det nice;)
När det kommer till tvätt så inte för starka medel och inte för ofta, finns lite olika sätt att detoxa håret, har man länge tvättat varje dag med shampoo och balsam så ser det lätt skabbigt ut efter bara någon dag. Jobbigt right? Helst ska man ha shampoo max 2 dagar i veckan, men gå från 7 till 2 direkt är juh inte direkt bästa idéen^ Testa istället bara balsam typ varannan dag, när det gått ett tag så använd bara vatten, balsam, shampoo+balsam, börja om.
MEN! Viktigtviktigt, ska man locka håret med vanlig locktång så inget balsam samma dag, helst inte dagen innan heller, håret blir för mjukt och håller inte, med iCurl funkar det dock bra även med balsam=)

Mitt balsam är för närvarande slut och har lite beslutsångest för närvarande så jag har använt endast dubbeldusch eller bara vatten ett tag nu, funkar bra det också! Bara man lär känna sitt hår så är det lätt att fixa och greja så som man vill ha det=)


Nu ska jag fortsätta kolla tv och sega, inte kommit ett ända barn och tiggt godis än! Apropå det kanske jag borde ta på mig något annat än morgonrock.... xD Pokpokhejs!

Everybody's got a job to do

Tittut i stugorna=) Jag råkade låna mammas lilla bärbara och sätta mig i soffan, hej jag vill också ha bärbar... Så fett skönt! Menmen, det får nog vänta lite tror jag... Har precis duschat och gosat in mig i min morgonrock, dock så är snöret borta så har ett rött band, sånt där man har på Lucia typ. Så ja, jag ser helt enkelt ut som det är lussedags(A)
Igår var älsk med till ku, vi gjorde tårta och lekte lite, insåg hur mkt ryggen påverkar mig... Allt jag brukar göra och vill göra går dåligt eller inte alls, t.ex. brygga eller gå skottkärra. Inget där ryggen måste göra något går=( Så ska hitta någon läkare eller något så den blir bra igen! Helvetes trappa... Iaf, sen kom min S med hem, åt lite och sen sov rätt tidigt, jag höll på att somna redan innan vi åkte dit så^ I natt var det btw 3 månader sen nyår då vi väl egentligen träffades "på riktigt", firade det på ett lite speciellt sätt(A) Ni får kolla FB för mer info;) 
Idag är jag ledig, var ändå uppe 7 när S skulle åka, sen dess har jag inte gjort något vettigt alls, helt underbart! Börjar dock bli aningen rastlös xD Ska snart köra lite styrka eftersom jag inte kan träna ikväll heller tyvärr... Blir istället hemmakväll helt själv, kommer faktiskt bli riktigt nice=D Bara chilla och flumma så mycket jag vill=)

Känner att det här blev lite knas inlägg men, så kan det gå om man är Sandblad=) Återkommer kanske senare, pokpokhejs<3



(Gaaa! HUR SKA JAG GÖRA MED RUBRIKEN NU DÅ?!)

RSS 2.0