. .

snällasnällasnällakomtillbaka

Vaken för sent...

Det här är inget någon egentligen behöver läsa... Måste bara få det ur mig. Vet inte om du fortfarande läser, men hoppas det. För det här är det enda sättet jag kan ha någon kontakt med dig förutom sms och sen förgäves vänta på svar. Satt med mobilen nyss, bläddrade igenom gamla sms. Tänker inte lika mycket på dig längre men när minnena kom tillbaka, då gick det bara inte längre. Tårarna kom igen, tror de aldrig kan försvinna helt. Men jag hade juh rätt iaf, du är väldigt unik och speciell. Godnatt.

Like A Pen

1 vecka sen sist nu, eller mer? Något sånt iallafall! Var väl strax innan Kulturnatten jag skrev något senast om jag inte minns fel, och det borde jag inte göra eftersom jag juh precis kollade upp det;) Fick bara dansa 3 gånger istället för 5 i lördags men hann då lyssna mer på Sound Scenario som nu också finns på Spotify! Grymt bra låtar och trevligt pojkar, så lyssna på Follow The Red Line=D Just November Nights går i princip på repeat här hemma nu, nomnom<3
Kvällen slutade iaf med lite chillfest hos Lagher och sen lite mys här hemma med Svante, Alma, Kiwi och Flussan!

Blev bara tre dagar i skolan den här veckan, sjuk torsdag och fredag=( Men klarade iaf festen i Skyttorp, tema Sverige... Rätt drygt att fixa kläder med tycker allt att vi lyckades bra! Dessutom riktigt trevligt folk där, gillas grovt:)

Nu tycker jag alla gamlingar ska se till att de har röstat idag, själv får man juh inte, och lyssna sen på Sound Scenario som sagt!
Pokpokhejs<3

Starstruck!

Går inte att dansa utan att sen gå med låten i huvudet lääänge! Ska dansa m Alma, Flussan, Jessie och Alexandra på Kulturnatten och det kommer verkligen bli awesome! Tränade och korrade idag och fortfarande vissa delar som måste fixas, min och Flussis duett måste fixas och sen är det bara nötanötanöta. Men, det kommer vara värt allt när det är klart=)
Celsiustorget ett par ggr mellan 5 och 9 kommer vi dansa=D


SOVDAGS! Pokpoknattie<3

Billionaire

Kolla på gamla bilder måste juh vara något av det sämsta man kan göra? Saker man inte ens tänker på längre kommer upp igen och man undrar vad som hände. Men man lär sig av sina misstag! (Eller?)
Man vet att går man in på just det albumet och kollar på bilderna blir det jobbigtjobbigtjobbigt och man är inte sig själv på ett bra tag, kan man låta bli? Nej... Ibland skulle man bara vilja kunna blocka bort saker för all framtid så man inte kan påminnas om dem, det bara försvinner. Men inget verkar kunna vilja försvinna, det finns alltid där i bakgrunden och när man ser den där lilla detaljen eller går förbi den där speciella platsen Hör den där låten... så är allt tillbaka igen, varenda liten detalj kommer tillbaka, man kan höra orden som sades, leendena och skratten, kan man låta bli att sakna det?
Så finns inte så mkt annat att säga än att.. A, A, C, C, E, L, F, systrar, minnena kommer alltid sitta kvar, vad som än händer, för på något sätt, långtlångt inne, saknar jag de där stunderna när inget annat än glädje och lycka fanns mellan oss, där där och då var det enda som existerade, även om jag mår riktigt bra just nu och är lycklig så, nej, kan inte glömma eller se det som något likgiltligt.

Träffade S idag, lite fika på Linné, upptäckte att den lilla saken äter en Linnébulle precis som jag, var riktigt fascinerande att se! Skulle dansat men... Blev inte så xD Ska se till att få in det imorgon ist!=D Åkte sen buss hem med Flussan<3

Försök till duktig flicka fortsätter! Pokpoknattie<3

RSS 2.0