Billionaire

Kolla på gamla bilder måste juh vara något av det sämsta man kan göra? Saker man inte ens tänker på längre kommer upp igen och man undrar vad som hände. Men man lär sig av sina misstag! (Eller?)
Man vet att går man in på just det albumet och kollar på bilderna blir det jobbigtjobbigtjobbigt och man är inte sig själv på ett bra tag, kan man låta bli? Nej... Ibland skulle man bara vilja kunna blocka bort saker för all framtid så man inte kan påminnas om dem, det bara försvinner. Men inget verkar kunna vilja försvinna, det finns alltid där i bakgrunden och när man ser den där lilla detaljen eller går förbi den där speciella platsen Hör den där låten... så är allt tillbaka igen, varenda liten detalj kommer tillbaka, man kan höra orden som sades, leendena och skratten, kan man låta bli att sakna det?
Så finns inte så mkt annat att säga än att.. A, A, C, C, E, L, F, systrar, minnena kommer alltid sitta kvar, vad som än händer, för på något sätt, långtlångt inne, saknar jag de där stunderna när inget annat än glädje och lycka fanns mellan oss, där där och då var det enda som existerade, även om jag mår riktigt bra just nu och är lycklig så, nej, kan inte glömma eller se det som något likgiltligt.

Träffade S idag, lite fika på Linné, upptäckte att den lilla saken äter en Linnébulle precis som jag, var riktigt fascinerande att se! Skulle dansat men... Blev inte så xD Ska se till att få in det imorgon ist!=D Åkte sen buss hem med Flussan<3

Försök till duktig flicka fortsätter! Pokpoknattie<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0