Tomorrow I'll be gone?

När jag blir stor ska jag lära mig att inte ge folk som sviker gång på gång obegränsat med chansen, tyvärr är det redan stor, och det verkar inte som att jag lärt mig än. Det var juh synd.

Töntsjuka...

Det här, är bara töntigt, S har varit sjuk i typ, 1-2 veckor någonting, alltså har jag fått träna själv. Inte alls samma sak eller lika kul! Men jag kan inte ens se till att jag blir smittad i tid så att vi kan vara äckliga sjuklingar i soffa med te samtidigt, utan nej, idag mådde jag bajs, och han var och tränade för första gången på länge-.- Hur lätt var det att ta det lugnt då?! Där satt jag, ensam hemma utan någon som gav mig te och tyckte synd om mig, en träningsdvd på golvet bakom mig och en tidning ett par meter bort, och FICK inte träna... Åh, så otroligt irriterande... x) Kommer totalt ur mitt vanliga tempo när det blir såhär, har inte tränat sen i torsdags, och har en tendens att bli otroligt rastlös när jag är sjukis. Ingen borde umgås med mig just nu, jag är jätteirriterande, och grinig. Puss!



Håller mig iaf någorunda lugn när te knarkas oavbrutet...

Pokémon har fel!

Är det inte en Pokémonfilm som heter Ensam är stark? Det är fel, väldigt fel... Ensam kan inte sova är det som gäller! Var galet svårt att låta min skitis åka hem idag, trots att jag sov där igår natt. Och kommer göra det imorgon. Och antagligen i helgen också. Patetiska är vad vi är, patetiska eller gulliga. Jag väljer att se det som gulligt, för jag är gullig när jag sover, iaf har jag aldrig märkt av motsatsen!
Jag har inte skrivit något sen 2 veckor och 5 dagar innan jag fyllde 18 tydligen, hmm, det var juh galet länge sen... Fast, har juh inte gjort så mycket viktigt direkt. Hittade ett Net on Net paket och fick en dator, var utomlands över jul.
Och jag saknar alla helt galet mycket, på något konstigt sätt har jag inte hunnit träffa folk alls! Och då är mitt schema ändå väldigt ickeplatsupptagande... Hmpf, vad hände där?
JO! En jätteviktig sak har jag juh faktiskt gjort! Skaffade gymkort och är nu förälskad i träning och att äta rätt saker, känns grymt! Utom att skolmaten är värdelös xD
Den här veckan blev det Skivstång och Styrkemedel i måndags, spinning i tisdags, och kort gymning idag. S har varit sjuk i snart en vecka så får gymma själv och herregud vad mycket tråkigare det är! Krya nu! Imorgon kommer det bli promenader och gym :)
Maten är enkelt uppbyggd, mkt bra proteiner och grönsaker, se till att få allt jag behöver, fast något mindre :) Har också förbränningspiller som ska hjälpa till. Kommer bli spännande att se vad som händer! Iaf märker man på otroligt kort tid hur mycket bättre man mår när man äter bra och tränar, och hur osugen man blir på all bajsmat. Fast min mage har juh problem iaf, svullnar och känns jobbig, så fort jag äter något alls typ... HMPF!!

Nattie<3

RSS 2.0