Tonfisk vs kyckling

Haha, känner mig bara tvungen att lägga upp en liten diskussion vi hade hemma för några veckor sen, så jag inte glömmer hur dum jag kan vara, och ingen annan heller xD
Mamma och pappa åt grillad tonfisk, inte jag då^ Pappa hade dessutom låtit min hamburgare bli bränd så jag behövde börja om och därför var lite grinig(a)
Mamma: Tonfiskkött är inte som annat fiskkött
Pappa: Det är för att det inte är fisk
*Random kort diskussion när P inte riktigt hör när mamma frågar vad tonfisk är om det inte är fisk*
Jag: Tonfisk är visst fisk! Liksom, kycklingkött är juh inte som nötkött, men det är iaf ett däggdjur!

Ja... Jag skäms x) Men insåg mitt brutala misstag rätt snabbt och ändrade till att kycklingar lever på land, bara för att!

Sängdags! Pokpoknattie<3

Wonderful World

Jag blev precis brutalt attackerad av en lampa... Orkar inte förklara men helskotta ont det gjorde!
I övrigt är jag helt galet glad och mår bara braaaaa=D Känns som skolan går helt okej, innebandyn var grymt kul igår, ska dansa Ragga/Dancehall i höst och är gryyymt tagg, fikade med Flussan idag och fick ingen ångest av det!=D Kunde sen inte sitta still när jag skulle äta sushi nyss men, jag är stolt ändå! Dessutom! Åt jag min macka i morse utan att först äta upp skinkan och sen resten(a) Haha, bara jag som fattar hur stort det är men men x)
Som sagt blev fikan jag och F skulle haft i fredags av idag ist, och jag fattar inte hur våra diskussioner alltid kan spåra så totalt, man kan juh hoppas på att bara vi hör iaf^

Orkar inte mer nu så, hade bra, pokpokhejs<3

Technologic

Första träningen för säsongen idag, som jag varit med på iaf, och herregud kul det var!
Träningsläger i helgen nu och är faktiskt riktigt taggad på det, fick tillbaka motivationen på riktigt i söndags när jag och S bara lekte lite och skottade. Blev lite styrka och stretch när jag kom hem också^ Kunde juh inte låta bli!
Känns som hösten kommer bli sjukt nice, skolan gick faktiskt också bra idag! Fattade tom lite av konstruktionen, helt otroligt! Haha, den här dagen måste jag minnas, varit sjukt duktig xD Gick upp vid 8-halv 9, åt frukost FAST jag var ensam hemma, la sen till ett kycklingspett till mina älskade grönsaker till lunch, höll mig vaken på ALLA lektioner och var fokuserad (2h och en kvart konstruktion med mkt genomgång, var imponerade!) Gick till stan, träffade mamma och åt en banan innan träningen. När åt jag senast innan jag tränade?
Ska sova nu och fortsätta sköta mig såhär bra! Träffa skitis imorgon, träning torsdag och fikisch med Flussan på fredag!

Pokpoknattie<3

Förlåt.

Jag vet att du som vanligt bara kommer säga att jag inte har något att säga förlåt för, som du alltid gjort. Men jag vet vad jag gjorde och hur hemskt det var. Så länge sen jag grät såhär mycket, och jag mår juh ändå bra just nu. Vet att jag inte kan göra ett skit och det bästa vore väl om både du och jag kunde glömma allt. Men det vill jag inte. Och jag kan inte. Vet inte ens vad jag ska säga, så borde väl inte säga något. Men, här har du iaf ett val om du vill läsa eller inte. Du var min bästa vän, den som alltid fick mig på bra humör och alltid fanns där, och det förstörde jag. Så dum.

Godnatt.

Glömmer aldrig dig...

Du kommer aldrig någonsin läsa det här, ingen mer än jag kommer förstå vad jag menar. Men ja, något måste jag göra...

Feels like, I'm standing in a timeless dream
Of light mists, of pale amber rose
Feels like, I'm lost in a deep cloud of heavenly scent
Touching, discovering you

Those days, of warm rains come rushing back to me
Miles of windless, summer night air
Secret moments, shared in the heat of the afternoon
Out of the stillness, soft spoken words

I love you, always forever
Near and far, closer together
Everywhere, I will be with you
Everyday, I will devour you
I love you, always forever
Near and far, closer together
Everywhere, I will be with you
Everyday, I will devour you

You've got, the most unbelievable
blue eyes I've ever seen
You've got, me almost melt away
As we lay there, under a blue sky
with pure white stars
Exotic sweetness, a magical time

I love you, always forever
Near and far, closer together
Everywhere, I will be with you
Everyday, I will devour you
I love you, always forever
Near and far, closer together
Everywhere, I will be with you
Everyday, I will devour you

Say you'll love, love me forever
Never stop, not for whatever
Near and far and always and
everywhere and everything

Say you'll love, love me forever
Never stop, not for whatever
Near and far and always and
everywhere and everything

Say you'll love, love me forever
Never stop, not for whatever
Near and far and always and
everywhere and everything



Saknar dig.

Fredag den 13

Skrapat klart väggen!=D Ska tvätta ikväll så börjas målningen imorgon, tror jag iaf^
Försökt sola lite men var alldeles för lite sol så blev bara irriterad, blir nog promenad istället=)

Sitter o lyssnar på musik och tänker på massa skit, om det nu är skit. Visst, blir kanske inte jätteglad men skulle jag inte tänka skulle annat hända som skulle vara så mkt värre, för mig iaf. Har bestämt mig för att köra själv nu och inte bry mig om vad andra tycker, andras åsikter ska inte styra mina val. Jag klarar mig bättre när allt är upp till mig på något sätt.

Äh, dags att sluta flumma och dra ut, lite träning iaf=) Pokpokhejs<3

We Live

Tänk om jag kunde ha en maskin som typ, spelade in det jag tänkte skriva och sen faktiskt gjorde det?
All motivation kommer juh när man är typ ute och går, herregud, skulle blivit minst 3-4 inlägg per dag om jag kunde hitta denna magiska maskin! Senast jag skrev var juh över en månad sen... Gjort en del sen dess, ute m båten, fått jackan halvt uppbränd, varit nere i Småland igen. Var väl rätt mys där men, förrförra sommaren åkte jag inte ens dit utan var hemma istället, förra året var A med, bra länge sen jag var där själv och det kändes väldigt tomt på något sätt. Visst, när det var sol och man kunde ligga och steka var det lugnt, det var juh dock bara en dag och sen regnade det oavbrutet resten av tiden... Riktigt dålig täckning och bara sjukt massa mat hela tiden gjorde juh inte vistelsen roligare. Liksom, frukost vid 10-11, fika m mackor 1, sen planerad lunch 4 och sen hinna med fika innan maten vid 6-7?! Inte heller någon som helst sallad (jo, en dag men den var det oliver och FETAOST i så helt förstörd...) så mådde illa i princip konstant... Var så skönt att komma hem till civilisationen igen x)
Varit med S sen jag kom hem typ, liten paus i tisdags när jag var och dansade en sväng^ Skulle sen ta bussen från Ekeby kvart över 10 och vara hos S innan 11. Missar bussen med ett par sek, eftersom jag är som jag är vill jag juh inte stå kvar och vänta på nästa buss då utan börjar gå mot stan, skaffade mig en Pepsi Max på vägen(a) Väl i stan ser jag 11 dra förbi mig mitt mellan 2 hållplatser, bara fortsätta gå(y) Kom bort till Rosendal innan jag inte visste hur jag skulle ta mig till nästa xD

Idag blir det jobb, städ och träning känner jag, såå tagg för hösten med dans, innebandy och gym=D Kanske hitta på något helt nytt också? Fast, tiden räcker juh inte alltid till...


Jaja, dags att sluta snacka och faktiskt göra det jag ska! Pokpokhejs<3

RSS 2.0