Pain

Jag har ont i huvudet och ingen lust att skriva nu, men, eftersom jag bestämt mig för att vara duktig så skriver jag iaf att jag inte orkar.

Pokpoknattie

Lunch

Sitter på en av de grymt obekväma bänkarna i skolan nu, tkr inte om dem... Men positiva ska vi vara! Jag har inte skadat mig än, höll bara på att däcka halva historian och bara två lektioner kvar till helg! Slutar som sagt fem idag, inte så kul... Men CAD är nice och går rätt fort, sen 95 minuter naturkunskap... Inte lika kul... Har fortfarande ingen som helst aning om vad som händer ikväll, känns som det vore nice att få reda på det snart;) Hmm... Insåg nu att jag faktiskt inte vet var Jen är... Stabilt Sandblad(Y) Men det löser sig nog det också^^ 25 min rast kvar nu och jag har ingenting att göra. Lr ja, skulle juh kunna plugga matte o fysik.. Måste juh prata med Sven!=O
Har stort fysikprov 11 dec men när det provet är är jag påväg till syster så... Att jag alltid lyckas va?=)
Apropå ingenting så är det juh jul snart! I helgen är det första advent och massa grejs, nästa kommer L och hälsar på, helgen efter det är jag hos syster som sagt och sen är det redan den 17=O Måste börja köpa julklappar... Vad vill folk ha?^^

Nej, nu ska jag försöka lokalisera min man och ta en pratstund med Sven (Sven min vän? Nej, Sven inte min vän...)

Pokpokhejs




(Flickor! Påminn mig om att jag måste berätta om han som är lik han!)

Fjärde dagen i den fyrtioåttonde veckan i det tvåtusennionde året sedan Kristi födelse

Hmm, börjar kännas lite drygt att blogga igen, men jag ska klara det! Inte ge upp såhär fort Sandblad, fyfy! Idag har varit helt ok=) Inte så stressigt imorse och hade bara lite klädångest;) Hade natur första men den lektionen blev avbruten då brandlarmet gick, och min första tanke är "Någon ringer på dörren". Har aldrig påstått att jag är så normal, men hur kul skulle livet vara utan massa knas?;) Gick ut och väntade i kylan, såg brandbilar (och enligt mig i kylan så piper de...) och brandmän, galet spännande;) När vi väl fått komma in igen fortsatte Rolf och sen var det idrott med badminton^^ Jag gjorde ett rätt brutalt byte i val av kläder då... Brukar ha shorts, t-shirt, långa strumpor, skor, samma som på träningarna med andra ord. Men, idag byttes detta mot mjukisar, linne och vanliga strumpor. Ett tips, spela inte badminton utan skor! Jag var nästan mer på golvet än jag stod upp... Inte helt ok^^ Juste, var typ 300 dagisbarn i salen innan oss, såg mkt kul ut när de skulle ner för trappen och vi stackars barn fick stå där och vänta. Och vänta. Och vänta lite till... Vi stod ärligt talat i en kvart och kollade på minimänniskor=P
Efter idrotten var det lunch, helt ok, sen en tripp te Lutis för inhandling av Pepsi Max! Nya drogen det;) Max är juh helt galet mkt godare än odrickbara vanliga Pepsi... Det är seriöst inte gott! Och eftersmaken är hemsk... Kollade film på tyskan som vi alltid gör på torsdagar, måste säga att jag inte riktigt såg det slutet komma på Parfymen... Hade också en talgrejs i början, jag skrek "Flytta på dig!" till en person jag aldrig pratat med förr=) Är jag inte snäll??;)
Så hade vi såndär mysig matte idag! Sitter i bildsalen i små grupper och trängs, blir så mkt lättare att sno miniräknare och sudd;) Tihi, jag är en busig flicka jag, men det gillar vi!
Köpte en liten anteckningsbok och en mössa idag när jag var med Jen ett tag på stan efter skolan, hade sen sällskap med syster Jessie på bussen hem, alltid lika kul=)
Pluggade matte när jag kom hem och sen var det träning, gick väl sådär, har verkligen tappat suget nu... Vill helst bara dansa(A) Hoppas bara på att det blir Storvretacupen en sista(?) gång för mig... Övningskörde sen från Vänge te Järlåsa och sen hem, gick bra=) Inte så mkt svårare i mörker tycker jag, men jag är juh felskapt så^^

Mat o dusch när jag kom hem, nu messar o chattar jag lite, ska lägga mig typ så fort jag skrivit klart här^^
Imorn blir det lååång skola, halv 9 till 5, ända bara 4 lektioner (synd om teknikare!) och eventuellt något på kvällen, får se hur det blir.


Pokpoknattie!

Fail, prov och bowling

Jaa, ännu en dag i Sandblads knäppa liv med sin felskapta kropp har förflutit inte helt utan missöden... Dagen började med lång produktion... Jag och Jen fungerar inte alltid så bra på de lektionerna i vanliga fall och i trött tillstånd var kaoset större än vanligt. Vill inte ens kommentera all skit vi gjorde, jag fick gå och lugna ner mig vid mer än ett tillfälle och känna mig allmänt dålig. Ger alltid en mkt positiv inverkan. Efter mkt lidande flydde jag och Jen till matan och sen vidare till Lutis för en Pepsi Max. Vi förtjänade det grovt.
Hade prov i tyska idag, kändes faktiskt mkt bra=) Alltid skönt när man märker resultat på att man har pluggat=) Hann i tid till flumgrejen i miniaulan som också var helt ok. Med andra ord var det bara produktionen som var jättehemsk. Lärarn är inte nöjd med oss heller... Men, är det inte hans jobb att se till att vi lär oss och hänger med bättre? Faktiskt riktigt trött på folk som inte kan se att de har ett ansvar i det och bara klaga... Känns inte direkt lättare och roligare för det, tycker ämnet i sig är kul men när det verkar som att lärarn inte tkr om en mm så blir det ändå pain att vara där.
Jaja, lämnar det ämnet, för ett tag iaf... Efter flumet hade vi rast i 40 min till fysiklaben, och en viss Martin fick mig till att göra lite av matteläxan, fick sällskap av flera pers så satt vi och hade det så där mysigt som man faktiskt kan ha på teknik, även om musiken som spelades inte var den bästa;) Fysiken gick också helt ok och kunde gå halv 4 ist för 4 när vi egentligen slutar, vid labar är det nästan självklart eftersom vi inte kan göra så mkt när vi är klara.
Johan mötte upp mig när jag slutat så drog vi ner på stan, kollade lite skor och så innan #92 och Natta också kom ner, vissa pers var lite småhungriga så vi gick te Donken och utfodrade dem med varsin hamburgare, jag kände mig nästan tvungen att prova nya McFlurry som var nice=) Inte så jättespeciell kanske men mumsigheten är det som räknas! Satte oss utanför Gina och pratade om allt och åt, drog sen in där och kollade lite, hittade en mössa jag vill ha! Hittade också ett par grejs som skulle bli bra till jul... Får se hur det blir;) Efter detta mysiga tog vi oss till Cubus där jag inhandlade ett stycke jeggings, ett stycke t-shirt och ett stycke sovtröja=)
Blev middag på Pinocchio med mkt trevligt prat mm innan vi vandrade vidare mot Fyrishov och bowling! Började bowla vid ca halv 8 och det gick väl, helt ok egentligen... Inte alls bra i början men det ordnade upp sig och en smärre skada, planerna fuckade upp sig så klotet kom inte tillbaka på ett tag... Var tvungen att ta en 10 ist för 8 och det slutade med att klotet på något vänster hamnade bakåt och skadade min stackars tumme, glad att nageln höll iaf, hade varit övergrov pain att bryta den så långt ned!
Fick skjuts hem sen, skulle egentligen byta bil i Vänge men en viss person var riktigt snäll och körde mig ända hem till dörren i princip trots den långa omvägen, nästan dagens ros på det tkr jag!
Nu så ska jag inte göra ett skit. För jag har inte tagit hem ett enda plugg! Hade inte ens väska med mig idag, kändes galet skönt. Ska försöka sova tidigt också då min tidigare försök till detta failade en aning väldigt mkt...
Imorn har jag rätt chill dag, natur, idrott, tyska (film) och sen matte. Slutar halv 3 och ska nog bara hem, lite matte och fysik på eftermiddagen kanske, om jag känner för att vara så duktig;)

Pokpokhejs

"Bra rubrik som låter både smart och dum"

Hehe, hoppas alla förstår att jag vid mitt förra inlägg var både uttråkad och trött, även om energiare faktiskt är lite smått läskiga. Är det btw bara jag som tänkt på att dörrarna i B är mkt tyngre än resten av skolan?=O Det är nästan jobbigt att öppna dem juh...
Nyss hemkommen från träningen nu iaf=) Övningskörde från hallen till Berthåga, gick jättebra! Körkortet känns inte helt omöjligt(Y) Har ifs inte ens skaffat teoripaketet än... Men den praktiska delen går helt ok! Bättre än så tom^^
Imorgon är det en helt ok dag har jag kommit fram till. Börjar men produktion hela morgonen, lunch, tyskaprov som jag faktiskt pluggat till och kan! Helt galet stolt kan jag berätta att jag är(A) Efter provet har jag egentligen svenska, men jag och Björn är utvalda (bara för att vi är så grymt ägiga, lr nåt...) till något som jag i princip inte vet vad det är och ska vara i miniaulan då^^ Hmm... Kanske blir svårt att hinna?=O Får skynda på provet;) Sen lååång rast innan fysiklab till fyra^^ Blir en sväng på stan då med Minijohan innan det är bowling. Är fett tagg(A) Ska krossa småbarnen;)

Tycker jag är sjukt duktig som slutat med ny rad för varje mening och tre inlägg på en dag! Någon som håller med?=)
Nu ska jag slappa, kanske dra igenom tyskan lite till, duscha, och lägga mig rätt tidigt tror jag=) Men då blir det inget nattprat att somna till juh=O Hmm, får överväga det här;)

Pokpokhejs



Juste, enligt Jen så är jag antingen smart på ett dumt sätt, lr dum på ett smart sätt... Anledningen till detta är att jag frågade vad noll upphöjt till tre är, så nu när jag erkänt att jag la en så dum kommentar så kan väl någon fundera på om jag är dumt smart eller smart dum?

Energiare...

På Fyris finns inte bara bästa teknikarna, krångliga naturarna, översimpla samare och lata hantverkare. Vi har också läskiga energiare som håller till i B-huset där de umgås med varandra och porrfiskar. Dessa intressanta varelser får ibland för sig att prata med oss vanliga dödliga...
En vanlig dag som idag, rättare sagt så var det idag, så gick två snälla teknikare till B för att vänta på sin designlektion, besöket i huset börjades med en tripp in på toaletterna. Den yngre av de två blev för ovanlighetens skull klar först och gick för att leta efter sin försvunna kamrat som hon juh trodde redan satt någonstans med sin dator. På sin vandring passerade den yngre teknikaren ganska många energiare, och en av dem, som satt på golvet med sin keps öppnar plötsligt munnen och säger "Hej". Teknikaren blev förvirrad, var detta någon hon kände? Men innan hon hann besvara hälsningen fortsätter den läskiga pojken "Du har vit tröja". Detta var en enklare fras att besvara och teknikaren bekräftar helt enkelt påståendet med ett "Ja, det har jag" Energiaren är dock inte klar med detta skrämmande ögonblick utan öppnar åter igen munnen och teknikaren hör "Fin, den passar dig" Teknikaren går ett par steg till och svänger runt ett hörn och skickar ett panik efter sin vän "Var är du? Läskiga energiare pratar med mig!"
Det helt slutade lyckligt då teknikaren kollar bort i korridoren och ser sin räddning stå där ett par meter bort.

Hejs


Det är inte lätt när man är felskapt

Sitter i skolan att väntar på att klassen ska sluta. Var hos läkarn över första och andra lektionen^^ Jätteroligt som vanligt(Y) Oj vad seriös jag var där... Men iaf, bestämt med Emma att vi ska ändra lite så det kanske blir någon mening med det, vore juh en klar förbättring;)
Som rubriken säger så har jag nu fler bevis på att jag är felskapt. Inte bara på ett sätt heller... Kan juh börja med mina nyckelben som typ hoppar, trodde det var normalt tills en på dansen började klaga på att hennes gjorde det, visade sig att hon hade stukat nyckelbenen... Hur man nu kan göra det=S Tror dock att mina antingen är normal lr kanske mera troligt en aning felskapta, inget jag lider av iaf=) Min ryggrad är också fel och ett par kotor sticker ut lite väl mkt vilket gör sjukt ont om jag ska göra typ situps, inte alls mysigt... Har skomakartumme men kan istället inte böja fram tummen så som typ alla andra kan. Men, idag var det mest mina ben jag syftade på. Passade på att kolla lite jeans på JC när jag ändå gick förbi och jag är juh då totalt förälskad i stuprör, klarar inte av något annat i jeansväg. Men, eftersom mina lår är huge och mina vader inte är det så blev resultatet inte det bästa när mina vader typ drunknade i samma par som knappt rymde mina gigantiska lår. Har hittills i livet lyckats hitta två par som faktiskt är bra. Båda paren är nu utslitna och har ett par hål mm. Sitter faktiskt i ett av dem nu, mina älskade mörka 27or från Gina som jag köpte förra hösten, efter jag träffade dem började jag tro på kärlek vid första ögonkastet. Faktum är att detta problem sträcker sig till jeggings också, iaf de jag testat, mina vader och lår kommer helt enkelt inte överens... Måste göra något åt det här nu... Letar just nu efter bra jeans och jeggings med fickor, det är väl mest fickorna jag saknar på leggings och så, ser inte alltid så bra ut att ha mobil, nycklar, mm i fickor på tröjor vilket oftast slutar med att de finns i bhn, som är obekvämt och småjobbigt när man ska ha upp...
Som sagt så väntar jag på klassen som slutar alldeles strax, så blir det te matan och sen design, matte och fysik. Sedan fysiklektionerna blev 50 min långa så går de faktiskt att överleva konstigt nog, det gillar vi grovt! Fysik ja... Har stooort sånt prov 11 december, och kollar man på det mkt trevliga gamla prov som ligger bredvid mig så ser det inte alls bra ut, 8 av 27, ifs g men ändå inte ok.
Ikväll är det träning, nicenice, men vet inte riktigt hur jag ska ta mig dit än... En av de många nackdelarna med att sluta sent och ha "tidig" träning. Kvart över 6 till 8, tidigt när man slutar halv 5 och vill hem emellan. Efter träningen ska jag nog försöka plugga lite mer tyska, fick faktiskt grepp om grammatiken när jag satt med mamma igår. Läste också en del, en viss L måste numera tro att jag är totalt pantad som sitter och säger helt random saker på tyska i telefon... Men, inget jag inte varnat lilla han om så;)
Kollade också på modevisning på Fyris igår, var rätt nice, känns alltid lite flum att vara i skolan på fel tider men, vissa saker får man inte vara alltför kinkig med=)
Kom på något mer felskapt med mig, mina ben somnar galet lätt, räcker men att jag korsar benen för att de ska bli helt borta i flera minuter... När vi ändå håller på så äter jag inte geléhallon, Ahlgrens bilar, briokuddar, fetaost lr dricker apelsinjuice, undviker oftast också allt som har med apelsin att göra och gult och orangt godis.

Nu borde de komma när som helst så jag ska lägga datorn i skåpet och leta reda på min man som jag hoppas saknat mig mycket på Caden=)

Pokpokhejs


Pluggat!

Happhapp
Sandblad är tydligen MKT dålig på att blogga... Galet länge sen nu^^ Men ja... Jag har faktiskt börjat en gång men tydligen så sket det sig.... Jaja, senast var efter matteprovet som sket sig^^ Fått tillbaka det, 22 av 42... Så inte ok! Fick också 8 av 27 på fysiken så, ja, Sandblad ska bli duktig! Och, jag har börjat starkt! Lämnade in historian i tid i fredags och pluggade massor med bror idag, känner mig jätteduktig=) Så efter 2,5 timmar matte och fysik blev jag skjutsad till Ekeby och dansade över en timme=D Ååå vad jag ångrar att jag inte gick streetlinjen='( Men, ska försöka igen efter jul och förhoppningsvis kommer jag med igen och då ska jag satsa! Dansen i första hand nu=)

Usch vad jobbigt det blir när man inte skrivit på länge.. Får bli snabbsammanfattning här! Av de dagar jag minns...

Onsdag 11/11: Almas dag! Matteprov som som sagt gick åt helvete, efter det produktion där dagens pris i klumpighet går till Davidsson och Sandblad som båda lyckades sätta handen för nära chucken... (För er inte så tekniskt insatta så är chucken en stor sak man sätter fast materialet i svarven med!)

Torsdag 12/11: Cupido och stan med Flu efter skolan, mkt mys, träning i Jb och sen hem och fixa! Sprang runt i huset runt kvart i 12 för att hinna göra allt en sista gång innan jag skulle bli 17!

Fredag 13/11: Min daag! Började mkt bra med ett grattis från min favoritsmålänning=) Lite senare på dagen (runt halv 7-7) blev jag väckt o fruktsallad blev det till mig=) Fick lite nice stuff, bla en iCurl som jag är totalt förälskad i nu^^ Skola, inget spec där, fixade lite på stan efteråt och åkte sen hem=)

Lördag 14/11: Match halv 9, inte så mys på morgonen men vi vann iaf och sen var jag och #92 kvar och kollade på U-laget (herr) som spelade efter oss, alltid lika nice =) Tog mig sen på något vänster till Maxi och förfestade med Almi på Donken innan vår festshopping skulle börja! Blev galet mätt och också kallad Guldfisk... Guess who^^ Aja, naturare kan få blubba så mkt de vill! Jag och Almi handlade och drog hem och fixa, var så effektiva att vi också hann locka Almis hår som blev jättefint! Blev riktigt stolt faktiskt(A) Hade en grym kväll och skitkul! Tyvärr så var vi ett par sjuklingar så vi somnade vid 12 XP

Söndag 15/11: Vaknade och åt frukost, alla åkte hem och jag vilade upp mig innan syskonen och moster kom och firade lite till. Mådde inte helt ok då... Men fyller man år så gör man och får tvinga sig själv att inte däcka i ett hörn! Fick bla ett halsband och en gosgos halsduk=)

Måndag 16/11 och tisdag 17/11: Hemma sjuk...

Onsdag 18/11: Hade bara två lektioner, tyska och svenska. Åt pannkakor med Jen i skolan och sen hem igen innan Ku

Torsdag 19/11: Läkarn, inte så kul nej... Men träning på kvällen som väl gick helt ok egentligen, var inte helt frisk och det var galet halt i hallen så ja, inte den bästa ja gjort^^

Fredag 20/11: Fyra lektioner, ändå gick jag från halv nio till fem... Eller, skulle gjort, fick sluta naturkunskapen tidigare=) (tack Rolf!) Åkte hem och trodde att mamma och pappa skulle komma vid 8 lr något iaf, de var på något festliknande, men nej nej. De kom aldrig så Flu som också var övergiven kom till mig så hade vi myskväll med Idol=)

Lördag 21/11: Vaknade och fixa mig lite innan jag övningskörde till Néa där vi taggade till bion! Drog in te 4 och myste lite innan filmen som var grym! När den var slut satte vi oss på Max i väntan på bussen och vätskepaus=)
Men det gick juh inte som det var tänkt... Funvy fick dit några Celsiusmänniskor så hon jag o Natta tog 23 bussen ist för 21(A) Att det alltid händer... Frostskador på fingrar och tår!

Sååå, det får duga! Ska också fixa till bloggen lite för nu är den så tråk... Verkligen inte pallat fixa den något men nu så ska #92 hjälpa mig så det blir nog nicenice=) Nu ska jag prata lite mer med Flauru och lilla smålänningen innan jag sussar=)



Pokpoknattie!


-.-

Matte - Fail

Har inget mer att säga
-.-

Pluggat!

Pluggat hela kvällen nu
Känner mig galet duktig
Hoppas bara på att provet går bra nu så det var någon mening med det....

Hade sovmorgon till kvart i 1 idag
Mycket nice
Design, matte o fysik sen
1,5 timmar matte o fysik kan få en att tro att man varit i skolan i typ 12 timmar...
Blev ingen träning idag=(
Var hemma o plugga ist...
Första gången jag hoppar en träning för att plugga...
Känns helt knas kan jag säga^^
Men men, går provet bra så ska jag inte klaga iaf!

Imorn blir inte riktigt lika nice, halv 9 till 10 över 5(Y)
Men men, onsdagar brukar funka ändå på något vänster
Design är juh inget riktigt ämne
Sen en helvetes fysik (Sista långa!)
Sen har jag utvecklingssamtal mitt i lunchen(Y)
Tyska sen, glosor...
Matteprov
O sen produktion
Sandblad och Davidsson börjar bli bättre nu!
Sen KU med växtverk...
Kan gå bra, kan gå mindre bra^^
Iaf så är veckan typ slut sen!=D

Snart är jag stor osso!
Iaf lite mindre pluttig(A)
Helgen kmr bli såå nice=D

Nu ska jag lägga mig o träna glosorna lite(A)


Nattie, pokpokhejs

Helgen

Tänkte försöka bli lite aktivare här nu^^
Men det är lite drygt(A)
Har haft en pisshelg om jag ska vara ärlig
Haft galet tråk
I fredags somnade jag i 3 timmar mellan 6 och 9
Inte ens i soffan lr något
Nej, jag gick verkligen och la mig i sängen!
Inte likt mig det^^
Igår var det match i Almunge som gällde
Hade med C och syster A i bilen
Var rätt trevligt
Våra diskussioner kan verkligen vara onormalt seriösa
Diskuterar ekonomi och andra saker
Helt knäppt^^
Kom hem runt 2 och var hemma en timme
Sen körde jag te Järlåsa så köpte vi lite stuffs där
Bakade tjocka pepparkakor=D
Jag kan faktiskt köra rätt bra!
Även fast ingen tror det...
Ni får åka med mig så bevisar jag det;)

Igår kväll var tråk tråk tråk
Satt vid datorn och dryga hela kvällen
Pappa har juh typ beslagtagit tvn...-.-
Så trött på att inte göra något heller
Men det blir det ändring på!
Lr hur Flu??;)
Idag gick jag upp runt halv 11, tror jag iaf^^
Slängde smutstvätt i tvätten och sen skulle jag ut och köra
Längsta hittills!
Körde till Sibylla och sen hem från Shell
Slängde skräp i Libro och sen väntade på mamma när hon fixa m lite stuffs på jobbet
När vi åkte därifrån så kom fröken C förbikörande^^
Galet mkt övningskörande har jag sett idag=P
Åkte te Maxi o panta lite o handla tårta o blommor te pappsen=)

Sen så körde jag från Shellmacken hem, regnade!
Bakade ut pepparkakorna
Inte ätit såna på flera år
Älskade när jag var liten och ja, de är grymt nice
Halv 6 var det dags att dra te dansen=D
Fatta att jag älskar att dansa
Helt fucking underbart!
Bara släppa loss o glömma allt annat=)
Har en ny koreografi nu också
Mig gillar grovt<3

Men nu så ska Sandblad vara en duktig flicka och lägga sig!
Hade bra så ska jag försöka skriva oftare!

Pokpok hejs

Stuffs

Juste
Hade lite tråkigt häromdagen så skrev lite random stuff
Alla har inte en mening men, vissa har^^

Vännen, vad hände med för evigt?
Så länge sen vi pratade nu
Minns du känslan, där på fotot?
Jag ser att du använder det ibland
Varje dag ser jag dig, och tänker
På den tiden när ditt leende gjorde mig glad
Vissa vänner kommer, och går
Andra lämnar djupa spår

 

En annan

Du sa du var min vän
Jag hittade mig själv under din sko
Du sa du skulle finnas
Allt jag såg var din rygg
Du sa du höll min rygg
Kniven var den som högg
Du sa du ville hjälpa
Ännu hör jag dina ord eka inom mig

 

Och en tredje

Jag vill inte ha en bukett röda rosor
Det är så bra med en enda
Du behöver inte ge mig något dyrbart
Ge mig ditt leende
Jag vill inte ha hela världen
När jag ber om en plats bredvid dig

Den sista är faktiskt längre, men tog inte med hela^^


Long time no see...

Länge sen jag skrev något nu...
Längre sen än jag trodde om jag ska vara ärlig
Men ja, inte blivit av
Ja..
Vad har hänt sen sist då?
En massa antar jag^^
En trevlig person hälsade på förra helgen=)
Var mkt mys o skratt
Skönt att bara kunna släppa allt annat ibland
Hamnat tebaka i att inte kunna fokusera igen
Undrar lite vad fan som händer=S
Jag har aldrig haft det såhär förr juh...
Men nu, ja, nu går allt åt helvete
Skolan iaf
Och stressen leder till andra saker som jag inte gillar det minsta!

I helgen var det rätt nice osso^^
Hela lovet var faktiskt rätt ok
Läger m Ku 3 dagar
Lite blandade känslor där
Mkt tankar
Så var jag hemma o fixa lite grejs på torsdagen
Film o spelkväll hos Jen på fredagen
Och det blev juh...
Ja, intressant=/
Folk som gör misstag mm...
Men men
Så kan det gå antar jag
Gick upp vid halv 2 typ och tog 2 tåget te Ua
Åkte hem o vilade lite innan det var dags för nästa filmkväll
Hos Jessie den här gången
Mkt skratt o snack=)
Sov inte mkt där heller...
Så var en aning trött i söndags
Igår hade jag sovmorgon till halv 1
Mkt nice
Sen så ledig idag
Kinda
Utvecklingsamtal hela dagen
Mitt var vid 11 men hade tdl 20 i så trodde inte jag skulle hinna så sa att jag inte kunde.
Åker inte te tdl, och så tar det 10 minuter...
10 i 11 stod jag utanför och då hade jag inte direkt skyndat mig ut...
Hade lätt hunnit m samtalet
Något ovärt att åka in för känner jag
Hem o försöka plugga
GÅR INTE!
Börjar faktiskt ge upp nu=(

Känns som jag faller igen...
I fredags på bussen in kändes allt bara perfekt
Men det försvann m tankarna
Och ja
Vem pratar man med?
Borde väl vara Hanna lr Emma
Men..
Det är svårt
Så otroligt svårt och de verkar så fokuserade på en enda sak
Mitt fel det ifs
Jag som av någon anledning försöker hålla skenet uppe av att allt är bra
De vet om en sak
Men jag verkar inte kunna släppa in dem helt iaf...
Jag var uppe
Men nu faller jag igen
Ser hur allt faller omkring mig
Då man längtar tillbaka till tryggheten
Att inte vara ensam

Tänk att få vara lycklig en månad
En månad där tankarna inte ens är ett minne
En månad när allt bara flyter på
Vad skulle jag inte ge för det?

Kramar

RSS 2.0