Berlin del 2

Crapahell! Glömde berätta om Jennifers hickning i Kudamm! Hahaha, vi gick med Amanda och Linnea och kollade i lite affärer när Jen lägger en riktigt stark hickning, grejen är den att hon samtidigt kollade rakt på någon snubbe som får för sig att kaxa tillbaka och härmar henne xD Någon sekund senare kommer en något förvirrad Amanda och frågar: "Vad är det som låter?!" En hickning för historien<3
Andra dagen gick vi iaf upp vid 7-halv 8 för att sitta vid frukosten 8 som bestämt, men sååå mkt folk det var där då!
Vi tog oss senare till Kudamm igen och sen buss till Alexanderplatz, världens omväg men Gittan och Helena hade fått för sig att vi skulle se mer av Berlin! Bussen var också sjukt full så jag stod uppe med Jen, Markus och Amanda, Jen och Amanda fick dock platser efter ett tag och försvannade så jag försatte Operation-få-normal-bild-på-Markus som jag faktiskt inte lyckades med under hela resan... Vi kom iaf fram till sist och efter viss väntan på att Gittan skulle få våra biljetter gick vi till Starbucks, nämligen så att man får en tid man ska vara där och så kommer man upp då, ingen kö alltså=) Adis köpte en Vit mocca och herregud god den var! Ren lycka måste jag säga!
Vi väntade väl i en halvtimme och fick sen åka upp i hissen, lååångt var det och sen kunde man gå runt lite högst upp innan vi drog ner igen, dock hittade vi inte trapporna, och vi som ville springa ner=(
Lunch på KFC, inte gott alls, köpte typ det minsta de hade och åt inte upp det, äckeligt juh! Var planerat att vi skulle åka båt senare men var typ för kallt (eller varmt, jag minns faktiskt inte) så vi fick fritid resten av dagen istället! O juste, Gittans mobil blev stulen i Fernsehturm och Weltzeituhr(stor klocka) går fel!
Faktiskt inte riktig koll på vad vi gjorde varje dag, iaf inte kvällarna, men tror det var den här dagen som vi åkte till Spandau och tillbaka och sen runt på fler linjer lagom nyktra och sjöng och letade toa, som varje kväll!

Pokpokhejs<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0